Доставка - 0 грн!* -5% при оплаті online! Детальніше...

Keen Jalam White стіл розкладний кераміка 160-240 см (111843)

Доставка = 0*
Оплата 💳 -5%
0 грн
Код товару: DT753CR-JALAM WHITE
Немає в наявності
headset Доставка по Україні
  • Доставка до найближчого вантажного відділення Нової Пошти, Delivery, Аutolux!
  • Доставка в усі міста і селища України
  • Адресна доставка (+250 грн)
worldwide Оплата і розстрочка
  • При отриманні
  • Прeдoплaтa пo рахунку-фaктyрі
  • Оплaтa Visa/MasterCard
  • Розстрочка/крeдит
  • Знижка 5% при сплаті онлайн
shield Гарантія 12 місяців
  • Обмін/Повернення тoвaру на протязі 14 днів
Характеристики
Доставка у: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Кредит (ПриватБанк) оплата частинами, миттєва розстрочка
Призначення будинок, кафе та ресторан
Складання потрібно
Ширина максимальна, см 240
Ширина виробу, см 160
Глибина виробу, см 90
Висота виробу, см 76
Матеріал стільниці Кераміка
Матеріал каркасу Метал
Особливості моделі Розкладний (розсувний), на ніжках
Тип Обідні
Форма стільниці Прямокутна
Колір стільниці Білий
Колір каркасу Білий
Опис

Огляд керамічного столу Keen Jalam White

Центральним елементом обідньої зони вітальні або кухні стане елегантний обідній стіл Keen Jalam White (Кін Джалам Вайт). Чисті лінії, біла керамічна стільниця, витончені білі ніжки - нічого зайвого і претензійного. Такий стіл гармонійно впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

Стіл прямокутної форми оснащений розсувним механізмом, який дозволяє при необхідності збільшити корисну площу стільниці на 80 см. Така функція незамінна для невеликих просторів, де немає можливості поставити великий обідній стіл, але при цьому потрібно час від часу розміщувати за столом гостей і родичів. Дві бокові панелі сховані з боків столу під основною стільницею. Це дуже зручно, оскільки ви можете збільшувати довжину поступово, по необхідності, відразу на 80 см або тільки на 40 см. Розкласти стіл дуже просто: потрібно потягнути додаткову панель на себе і підняти її. Процес займе хвилинку і не потребує надзусиль.

У складеному стані стіл розрахований на максимум 6 персон, в розкладеному - максимум на 8. Стіл можна використовувати не тільки в інтер'єрі вдома, але і в конференц-залах, переговорних, ресторанах та інших громадських просторах.

Стільниця і бокові панелі: кераміка

Стільниця і додаткові вставки зроблені з керамічної плити білого кольору, що імітує малюнок натурального каменю. Кожен стіл унікальний завдяки малюнку керамічної стільниці. Керамічна плита має товщину 5 мм і з'єднана з плитою із загартованого скла товщиною 8 мм, тобто загальна товщина стільниці становить 13 мм. Керамічна стільниці має глянсову поверхню. Однією з основних переваг є підвищена стійкість до подряпин і стирання. Стільниця з кераміки стійка до перепадів температури і хімічного впливу. Її легко чистити, вона дуже гігієнічна, тому що не вбирає рідини і не виділяє шкідливих речовин. 

Рекомендуємо використовувати серветки і підставки для посуду, щоб на довше зберегти ідеальний зовнішній вигляд стільниці. Будь-які забруднення необхідно протирати м'якою ганчіркою і не використовувати абразивні миючі засоби!

Ще про стіл:

  • деталі розсувного механізму зроблені з металу і розраховані на тривалий термін експлуатації;
  • додаткові панелі розташовуються в торцях столу;
  • металева база на чотирьох ніжках пофарбована в білий колір методом порошкового фарбування (грубозерниста текстура).
Переглянуті товари

Залишити відгук