Доставка - 0 грн!* -5% при оплаті online! Детальніше...

Ravenna Matt Mocca стіл розкладний 140-180 см мокко (112815)

Оплата 💳 -5%
0 грн
Код товару: DT7015-MATT MOCCA
Немає в наявності
headset Доставка по Україні
  • Доставка до найближчого вантажного відділення Нової Пошти, Delivery, Аutolux!
  • Доставка в усі міста і селища України
  • Адресна доставка (+250 грн)
worldwide Оплата і розстрочка
  • При отриманні
  • Прeдoплaтa пo рахунку-фaктyрі
  • Оплaтa Visa/MasterCard
  • Розстрочка/крeдит
  • Знижка 5% при сплаті онлайн
shield Гарантія 12 місяців
  • Обмін/Повернення тoвaру на протязі 14 днів
Характеристики
Доставка у: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Кредит (ПриватБанк) оплата частинами, миттєва розстрочка
Призначення будинок, кафе та ресторан
Складання потрібно
Ширина максимальна, см 180
Ширина виробу, см 140
Глибина виробу, см 85
Висота виробу, см 76
Матеріал стільниці Скло
Матеріал каркасу Метал+МДФ
Особливості моделі Розкладний (розсувний), на п'єдесталі (колонні)
Тип Обідні
Форма стільниці Прямокутна
Колір стільниці Коричневий, мокко
Колір каркасу Коричневий, мокко
Опис

Огляд столу Ravenna (Равенна), 140-180 см, колір мокко

Якщо ви часто приймаєте гостей або збираєтеся всією сім'єю на свята, але стаціонарний обідній стіл не підходить за габаритами, то ми впевнено рекомендуємо придбати стіл з розсувною (розкладною) конструкцією. З її допомогою можна легко організувати обіднє місце для сім'ї з 2-4 персон, а потім при необхідності розкласти і збільшити кількість посадкових місць вдвічі. Обідній розкладний стіл Равена ідеально підходить для цієї мети. Скло візуально розвантажує інтер'єр, робить будь-яке приміщення більш просторим і світлим.

У складеному вигляді стіл має ширину 140 см, що дозволяє встановити його навіть в приміщенні невеликих або середніх розмірів. У повністю розкладеному вигляді стільниця подовжується до 180 см! Такий стіл розрахований на 6 осіб. Важлива особливість столу: кути стільниці заокруглені, а значить, ризик отримати синяк або травму від удару об кут зведений до мінімуму. Це особливо оцінять батьки з маленькими дітьми у віці активного дослідження навколишнього світу.

Дана модель столу підходить для домашнього інтер'єру кухні, їдальні зони вітальні, критої тераси або веранди заміського будинку. Але йому також знайдеться застосування в кафе, ресторанах, готелях, конференц-залах і переговорних кімнатах офісів і коворкінгах.

Стільниця: скло + МДФ

Стільниця має двошарову структуру: МДФ + скло. Корпус стільниці виконаний з пофарбованого міцного МДФ товщиною 35 мм. Верхній шар стільниці зроблений з матового загартованого скла кольору мокко товщиною 5 мм. Поверхня столу не тільки приємна на дотик, але і дуже практична, оскільки на матовому склі не видно відбитки рук, мокрі розводи або пил. Багато хто задає питання про доцільність використання скла в якості стільниці. Відповідаємо: скло дійсно міцне, але все ж це скло. Не варто упускати на нього важкі предмети, але якщо неприємність все таки сталася - гартоване скло покриється тріщинами або утворить осколки з тупими безпечними краями.

Скло стійке до легких механічних пошкоджень, дії вологи і перепадів температури. Забруднення не можуть проникати в структуру, скло не вбирає запах. Також скло - екологічно чистий матеріал, що не містить шкідливих речовин і небезпечних хімічних сполук.

Запобіжні заходи: будь ласка, для збереження ідеального зовнішнього вигляду тривалий час ми НЕ рекомендуємо різати овочі або хліб прямо на поверхні столу, а також ставити на неї гарячі каструлі або сковорідки прямо з плити. Правильно експлуатуйте скляні столи, використовуйте підставки, серветки і підкладки під посуд, витирайте стіл за допомогою мікрофібри і якісного неабразивного засобу для миття скла.

Основа: МДФ + сталь

Стіл має витончену ніжку-колону, що нагадує скруглену літеру V. Матеріал виготовлення: МДФ у тон стільниці. Прямокутну основу зроблено з металу з тонким листом нержавіючої сталі. Обробка нержавійки візуально схожа на брашування. 

Розсувний механізм: ""метелик""

Стіл оснащений розсувним синхронно-тросовим механізмом ""метелик"", розрахованим на тривалий термін експлуатації. Всі деталі зроблені з металу. Сам механізм виглядає дуже акуратно і чисто, не соромно розсувати стіл в присутності гостей. Для зручності використання додаткові панелі, які знаходяться посередині, оснащені гумовою ручкою. Також є стопери, які дозволяють зафіксувати стіл в складеному вигляді. Це важливо, адже якщо накрити стіл і хтось із гостей або членів сім'ї випадково потягне за стільницю - стіл розсунеться і вся сервіровка впаде.

Так, розкласти стіл дуже легко:

  • потягнути стільницю з будь-якого боку;
  • дістати за ручку додаткову панель посередині;
  • зсунути стільницю, зафіксувати стоперами.

Також на додатковій панелі розташовані регулюючі заглушки для вирівнювання рівня стільниці, якщо підлога в кімнаті нерівна.

Переглянуті товари

Залишити відгук