Доставка - 0 грн!* -5% при оплаті online! Детальніше...

Keen барний стілець шоколад (114031)

Оплата 💳 -5%
4135 грн
Код товару: BS753A-V77-CHOCOLATE
Немає в наявності
headset Доставка по Україні
  • Доставка до найближчого вантажного відділення Нової Пошти, Delivery, Аutolux!
  • Доставка в усі міста і селища України
  • Адресна доставка (+250 грн)
worldwide Оплата і розстрочка
  • При отриманні
  • Прeдoплaтa пo рахунку-фaктyрі
  • Оплaтa Visa/MasterCard
  • Розстрочка/крeдит
  • Знижка 5% при сплаті онлайн
shield Гарантія 12 місяців
  • Обмін/Повернення тoвaру на протязі 14 днів
Характеристики
3D модель є
Доставка у: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Кредит (ПриватБанк) Оплата частинами, миттєва розстрочка
Призначення Будинок, кафе та ресторан, бар
Складання Потрібно
Ширина виробу, см 51
Глибина виробу, см 51
Висота виробу, см 100
Матеріал каркасу Метал
Матеріал сидіння/спинка Тканина
Особливості моделі Без підлокітників, зі спинкою, на ніжках, з підніжкою, м'які
Колір сидіння/спинка Коричневий
Тип Барні
Колір каркасу Чорний
Опис

Огляд барного стільця Keen, велюр кольору шоколад

Барні стільці - незамінний предмет меблів там, де є барний стіл або барна стійка. Звичайно, за барною стійкою можна і постояти, але навіщо, якщо є можливість купити зручні і стильні барні стільці, які по комфорту більше нагадують затишні крісла. Модель барного стільця Keen створена для тих, хто цінує комфорт і красу. Незвичайний дизайн спинки з ""вушками"" натхненний класичними камінними кріслами Англії. Такі бічні виступи можуть служити підлокітниками, тому на такому барном стільці можна з комфортом провести пару годин за приємною бесідою або працюючи.

Барні стільці Keen призначені як для домашніх інтер'єрів з барною стійкою, так і для барів, готелів, кафе, ресторанів та інших закладів HoReCa з високим рівнем відвідуваності. Якісні матеріали виготовлення і надійна конструкція дозволять даної моделі прослужити довго.

ВАЖЛИВО: будь ласка, візьміть до уваги, що посадкова висота від підлоги до сидіння складає 75 см. Рекомендована висота барной стійки або столу 100-120 см.

Оббивка: меблевий велюр

Оббивка стільця виконана з велюру - меблевої оббивної тканини, яка має м'яку, ворсову лицьову поверхню. Тканина міцна, добре натягується і драпірується. Зразок тканини пройшов всі необхідні тести на зносостійкість. Тканина спеціально призначена для використання в меблевій промисловості, зразок текстилю пройшов всі необхідні тести на зносостійкість (не менше 25 тис циклів стирання за Мартіндейлом). Підходить для щоденного використання вдома, а також для комерційного застосування (сегмент HoReCa). Колір - світло-коричневий (молочний шоколад).

Тканина не мнеться, легко обслуговується і чиститься, стійка до механічних пошкоджень, вільно пропускає повітря і має хорошу теплоізоляцію. Інструкції по догляду - нижче.

! ВАЖЛИВО: особливості велюра після розпакування!

Велюр дуже чутливий до зовнішніх механічних впливів, але при цьому має сильні самовідновлювальні властивості. Якщо Ви помітили, що ворс на спинці, сидінні, ніжках вашого виробу пом'ятий, просимо Вас не переживати. Невеликі потертості велюрового ворсу, що утворюються при транспортуванні і зберіганні, не є браком виробу, а є невід'ємною частиною фізичних особливостей велюрової тканини. Після розпакування виробу ворс відновиться і складки зникнуть самостійно протягом двох - максимум трьох тижнів.

Ви також можете прискорити процес відновлення ворсу самостійно, застосувавши теплову обробку ворсу паром праски або теплим повітрям, використовуючи фен для волосся. Для цього необхідно розпакувати виріб і, направивши струмінь пари або теплого повітря середньої сили на залом, несильно потерти рукою проблемне місце. Ворс підніметься. Переконливо просимо не проводити гарячою поверхнею праски по тканині, а також не застосовувати технічний або побутовий фен з високою температурою нагріву і сильним повітряним напором. В цьому випадку ви пошкодите ворс.

Ще про барний стілець:

  • стільці м'які, в якості наповнювача використовується високоякісний щільний пінополіуретан з тривалим терміном експлуатації;
  • каркас сидіння виконаний зі сталі;
  • сталеві ніжки з підніжкою пофарбовані в чорний колір порошковим методом;
  • на ніжках є пластикові заглушки для захисту підлоги від пошкоджень і подряпин;
  • рекомендоване максимальне навантаження на стілець - 120 кг;
  • збирання потрібне.
Переглянуті товари

Залишити відгук